De 5 websites van Beursman BV

Beursman.nl

Via beursman.nl beleg ik in ETF’s oftewel trackers. De opzet is om telkens in- en uit te stappen. Daarvoor gebruik ik 2 strategieën. De korte termijn strategie waarmee ik binnen een maand een rendement van meestal 5% tracht te behalen.

Een lange termijn strategie waarbij ik binnen een jaar een bepaald rendement tracht te behalen. De ETF’s heb ik onderverdeeld in 12 groepen. Tegen betaling kunnen klanten 1 of meerdere groepen volgen.

Bij aan- of verkoop van een ETF krijgen klanten een e-mail. Na ontvangst van de e-mail kunnen klanten bij hun eigen broker indien gewenst de aan- of verkoop uitvoeren. www.beursman.nl

Goudmijnen.beursman.nl

Via goudmijnen.beursman.nl beleg ik in 12 goudmijnaandelen. De strategie is buy and hold. Ik blijf dus altijd 12 goudmijnaandelen in portefeuille houden. De 12 goudmijnaandelen zijn verdeeld over 4 groepen.

A. 2 goudmijnaandelen. B. 4 goudmijnaandelen (2 van A + 2 extra),  C. 7 goudmijnaandelen (4 van B + 3 extra) en D.12 goudmijnaandelen (7 van C + 5 extra). Tegen betaling kunnen klanten zien in welke goudmijnaandelen ik beleg. Ze kunnen die daarna meteen bij hun eigen broker aankopen.

Indien een van de 12 aandelen vervangen wordt door een ander ontvangen klanten hierover een e-mail. Klanten kunnen dan desgewenst bij hun eigen broker ook het ene goudmijnaandeel verkopen en het ander kopen. www.goudmijnen.beursman.nl

Zilvermijnen.beursman.nl

Via zilvermijnen.beursman.nl beleg ik in 7 zilvermijnaandelen. De strategie is buy and hold. Ik blijf dus altijd 7 zilvermijnaandelen in portefeuille houden.

De 7 zilvermijnaandelen zijn verdeeld over 3 groepen. A. 2 zilvermijnaandelen. B. 4 zilvermijnaandelen (2 van A + 2 extra) en C. alle 7 zilvermijnaandelen. Tegen betaling kunnen klanten zien in welke zilvermijnaandelen ik beleg. Ze kunnen die daarna meteen bij hun eigen broker aankopen.

Indien een van de 7 aandelen vervangen wordt door een ander ontvangen klanten hierover een e-mail. Klanten kunnen dan desgewenst bij hun eigen broker ook het ene zilvermijnaandeel verkopen en het ander kopen. www.zilvermijnen.beursman.nl

Beursman-ETF.com

Dit is de Engelstalige versie van beursman.nl

7goldminers.com

Dit is de Engelstalige versie van goudmijnen.beursman.nl