De 5 websites van Beursman BV

Beursman.nl

Via beursman.nl beleg ik in ETF’s oftewel trackers. De opzet is om telkens in- en uit te stappen. Daarvoor gebruik ik 2 strategieën. De korte termijn strategie waarmee ik binnen een maand een rendement van meestal 5% tracht te behalen.

Een lange termijn strategie waarbij ik binnen een jaar een bepaald rendement tracht te behalen. De ETF’s heb ik onderverdeeld in 12 groepen. Tegen betaling kunnen klanten 1 of meerdere groepen volgen.

Bij aan- of verkoop van een ETF krijgen klanten een e-mail. Na ontvangst van de e-mail kunnen klanten bij hun eigen broker indien gewenst de aan- of verkoop uitvoeren. www.beursman.nl

Goudmijnen.beursman.nl

Via goudmijnen.beursman.nl beleg ik in 7 goudmijnaandelen. De strategie is buy and hold. Ik blijf dus altijd 7 goudmijnaandelen in portefeuille houden. De 7 goudmijnaandelen zijn verdeeld over 3 groepen.

A. 2 goudmijnaandelen. B. 4 goudmijnaandelen (2 van A + 2 extra) en C. alle 7 goudmijnaandelen. Tegen betaling kunnen klanten zien in welke goudmijnaandelen ik beleg. Ze kunnen die daarna meteen bij hun eigen broker aankopen.

Indien een van de 7 aandelen vervangen wordt door een ander ontvangen klanten hierover een e-mail. Klanten kunnen dan desgewenst bij hun eigen broker ook het ene goudmijnaandeel verkopen en het ander kopen. www.goudmijnen.beursman.nl

Zilvermijnen.beursman.nl

Via zilvermijnen.beursman.nl beleg ik in 7 zilvermijnaandelen. De strategie is buy and hold. Ik blijf dus altijd 7 zilvermijnaandelen in portefeuille houden.

De 7 zilvermijnaandelen zijn verdeeld over 3 groepen. A. 2 zilvermijnaandelen. B. 4 zilvermijnaandelen (2 van A + 2 extra) en C. alle 7 zilvermijnaandelen. Tegen betaling kunnen klanten zien in welke zilvermijnaandelen ik beleg. Ze kunnen die daarna meteen bij hun eigen broker aankopen.

Indien een van de 7 aandelen vervangen wordt door een ander ontvangen klanten hierover een e-mail. Klanten kunnen dan desgewenst bij hun eigen broker ook het ene zilvermijnaandeel verkopen en het ander kopen. www.zilvermijnen.beursman.nl

Beursman-ETF.com

Dit is de Engelstalige versie van beursman.nl

7goldminers.com

Dit is de Engelstalige versie van goudmijnen.beursman.nl