Beursverwachting komende week

Laatste update: 11-02-2024 13:16

Update wat betreft mijn gezondheid. Vanwege complicaties na mijn ongeval van afgelopen december heb ik bijna 3 weken in het ziekenhuis gelegen. Vrijdag 9-2 heb ik het ziekenhuis verlaten. Het gaat redelijk maar ik ben nog te verzwakt om mijn werkzaamheden weer op te pakken. Dat gaat denk ik nog 1 of 2 weken duren. Dat houdt ook in dat e-mails niet gelezen noch beantwoord zullen worden.

Wat de lopende abonnementen betreft: Wanneer ik mijn werkzaamheden weer oppak worden deze gratis verlengd. Ik dank u voor het begrip en ik hoop dat ik zo spoedig mogelijk mijn werk weer kan oppakken.

 

 

Mijn ETF en indextrackers transacties volgen: Prijzen en voordeelpakketten: Klik hier

Prijslijst goudmijnaandelen: Klik hier

Prijslijst zilvermijnaandelen: Klik hier

Bovenstaande is met zorg samengesteld. Informatie komt van betrouwbaar geachte bronnen of is al publiekelijk bekend geworden. Desondanks zijn fouten nooit uit te sluiten. Beursman BV is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. Verwachtingen zijn gebaseerd op basis van bepaalde aannames. Het is echter niet zo dat alle gedane verwachtingen ook daadwerkelijk gaan uitkomen. Beursman BV is niet verantwoordelijk voor het niet uitkomen van verwachtingen. Bovenstaande mag op geen enkele manier gezien worden als een aanbeveling om een financieel product of financieel instrument in de breedste zin te kopen of te verkopen. Bovenstaande mag niet gezien worden als een beleggingsadvies. De Algemene Voorwaarden van Beursman BV zoals vermeld op deze website zijn van toepassing.