Over Beursman

Beursman is uiteraard niet mijn eigen naam. Ik ben een belegger die onder de naam Beursman op de websites van Beursman BV zijn mening geeft.

Toen ik van Beursman BV het verzoek kreeg om mee te werken aan deze website heb ik aangegeven er geen behoefte aan te hebben om onder eigen naam een bekende beursgoeroe te worden. Er is toen besloten mij het pseudoniem "Beursman" te geven.

Sinds de jaren 80 handel ik al op de beurs eerst als particulier. Later ben ik in de financiële wereld terecht gekomen. Jaren geleden ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het kopen en verkopen van indextrackers en ETF’s. Sinds 2018 ben ik mij gaan verdiepen in goudmijn- en zilvermijnaandelen. 

De 5 websites van Beursman BV

 

Beursman.nl

Via beursman.nl beleg ik in ETF’s oftewel trackers. De opzet is om telkens in- en uit te stappen. Daarvoor gebruik ik 2 strategieën. De korte termijn strategie waarmee ik binnen een maand een rendement van meestal 5% tracht te behalen.

Een lange termijn strategie waarbij ik binnen een jaar een bepaald rendement tracht te behalen. De ETF’s heb ik onderverdeeld in 12 groepen. Tegen betaling kunnen klanten 1 of meerdere groepen volgen.

Bij aan- of verkoop van een ETF krijgen klanten een e-mail. Na ontvangst van de e-mail kunnen klanten bij hun eigen broker indien gewenst de aan- of verkoop uitvoeren. www.beursman.nl

Goudmijnen.beursman.nl

Via goudmijnen.beursman.nl beleg ik in 7 goudmijnaandelen. De strategie is buy and hold. Ik blijf dus altijd 7 goudmijnaandelen in portefeuille houden. De 7 goudmijnaandelen zijn verdeeld over 3 groepen.

A. 2 goudmijnaandelen. B. 4 goudmijnaandelen (2 van A + 2 extra) en C. alle 7 goudmijnaandelen. Tegen betaling kunnen klanten zien in welke goudmijnaandelen ik beleg. Ze kunnen die daarna meteen bij hun eigen broker aankopen.

Indien een van de 7 aandelen vervangen wordt door een ander ontvangen klanten hierover een e-mail. Klanten kunnen dan desgewenst bij hun eigen broker ook het ene goudmijnaandeel verkopen en het ander kopen. www.goudmijnen.beursman.nl

Zilvermijnen.beursman.nl

Via zilvermijnen.beursman.nl beleg ik in 7 zilvermijnaandelen. De strategie is buy and hold. Ik blijf dus altijd 7 zilvermijnaandelen in portefeuille houden. De 7 zilvermijnaandelen zijn verdeeld over 3 groepen.

A. 2 zilvermijnaandelen. B. 4 zilvermijnaandelen (2 van A + 2 extra) en C. alle 7 zilvermijnaandelen. Tegen betaling kunnen klanten zien in welke zilvermijnaandelen ik beleg. Ze kunnen die daarna meteen bij hun eigen broker aankopen.

Indien een van de 7 aandelen vervangen wordt door een ander ontvangen klanten hierover een e-mail. Klanten kunnen dan desgewenst bij hun eigen broker ook het ene zilvermijnaandeel verkopen en het ander kopen. www.zilvermijnen.beursman.nl

Beursman-ETF.com

Dit is de Engelstalige versie van beursman.nl

7goldminers.com

Dit is de Engelstalige versie van goudmijnen.beursman.nl

Over Beursman BV

Welkom op de website van Beursman BV. Mijn naam is Frank Haarman en ik ben eigenaar en directeur van Beursman BV. Ik ben in 1962 in Oosterhout Noord-Brabant geboren en ook altijd in Noord-Brabant woonachtig gebleven. 

Ik heb het gehele Beursman concept bedacht. Na het bedenken van het Beursman concept heb ik een team samengesteld met daarin o.a. IT en internet marketing mensen en een professionele belegger onder het pseudoniem "Beursman".

Het doel van Beursman BV is om beleggers van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Hierdoor zijn beleggers beter in staat om een eigen beleggingsbeslissing te nemen.

Namens het gehele team veel plezier op de websites en succes met beleggen.

Directeur Frank Haarman 

Beursman BV

Smederijstraat 2

Breda