Over Beursman

Beursman is uiteraard niet mijn eigen naam. Ik ben een belegger die onder de naam Beursman op deze website van Beursman BV zijn mening geeft. Toen ik van Beursman BV het verzoek kreeg om mee te werken aan deze website heb ik aangegeven er geen behoefte aan te hebben om onder eigen naam een bekende beursgoeroe te worden. Er is toen besloten mij het pseudoniem "Beursman" te geven.

Sinds de jaren 80 handel ik al op de beurs eerst als particulier. Later ben ik in de financiële wereld terecht gekomen. De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het kopen en verkopen van indextrackers en ETF’s.

Altijd op zoek naar een mooi rendement met een beperkt risico zorgde ervoor dat ik in indextrackers en ETF’s ging beleggen. Ik kwam er al snel achter dat het kopen en verkopen van indextrackers en ETF’s anders verloopt dan het beleggen in individuele aandelen of andere beleggingsproducten.

Na veel puzzelen en experimenteren ontstond mijn eigen handelssysteem speciaal ontwikkeld voor indextrackers en ETF’s. Het is een variabel gewogen kansberekening. Kijk hier hoe ik ETF's en indextrackers koop en verkoop.

In totaal zijn er meer dan 3500 verschillende ETF’s en indextrackers, teveel om allemaal te volgen. Ik wilde dit overzichtelijk hebben en toch kunnen beleggen in een zo breed mogelijke markt.

Na veel monnikenwerk heb ik er ongeveer 137 geselecteerd en overzichtelijk in 12 groepen geplaatst. Ik heb dus niet altijd een positie in al deze indextrackers en ETF’s. Maar ik volg ze intensief op zoek naar koopkansen.

Al mijn aankopen en verkopen van ETF’s en indextrackers zijn op deze website te volgen. Voor ieder van de 12 groepen is er een aparte pagina waar al de transacties op komen te staan.

Ik doe zowel korte als lange termijn transacties. Met de korte termijn transacties tracht ik een jaarrendement van 21% te behalen. Meer info klik hier. Met lange termijn transacties tracht ik een jaarrendement van 10% te behalen. Meer info klik hier.

Al mijn transacties ouder dan 1 maand zijn gratis in te zien. Klik hier. Maar u kunt tegen betaling mij ook direct volgen. U ziet dan al mijn transacties per groep vanaf heden + U krijgt meteen een mail als ik een transactie heb gedaan.

Omdat het voor een goede spreiding noodzakelijk is in meerdere groepen tegelijkertijd te beleggen heb ik speciale voordeelpakketten samengesteld met daarin 3 of 5 groepen. Professionele beleggers kunnen met forse korting alle 12 groepen volgen. Prijslijst klik hier.

Over Beursman BV

Welkom op de website van Beursman BV. Mijn naam is Frank Haarman en ik ben eigenaar en directeur van Beursman BV. Ik ben in 1962 in Oosterhout Noord-Brabant geboren en ook altijd in Noord-Brabant woonachtig gebleven. 

Ik heb het gehele Beursman BV concept bedacht. Door de groeiende belangstelling voor ETF's zag ik kansen voor websites met daarop heel veel ETF achtergrond informatie gecombineerd met actuele beursverwachtingen en de ETF transacties van een professionele belegger. 

Na het bedenken van het Beursman concept heb ik een team samengesteld met daarin o.a. IT en internet marketing mensen en een professionele belegger onder het pseudoniem "Beursman".

Het doel van Beursman BV is om beleggers van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Hierdoor zijn beleggers beter in staat om een eigen beleggingsbeslissing te nemen.

Op deze website is veel achtergrondinformatie te vinden over hoe te beleggen in indextrackers en ETFs. Via beursverwachtingen per week en maand geeft een ervaren belegger zijn mening over de markt. Tegen betaling is het mogelijk om direct de transacties (+bericht per e-mail) van een ervaren belegger te volgen.

Beursman BV streeft naar volledige openheid over prestaties uit het verleden. Daarom kan iedere bezoeker alle transacties ouder dan een maand gratis bekijken.

De toekomstplannen van Beursman BV

Naast de ETF/indextrackers website gaan er een paar thema websites toegevoegd worden. Een dergelijke website gaat maar over 1 thema of sector. Tegen betaling kunnen klanten de aandelenportefeuille inzien. 

Namens het gehele team veel plezier op de website en succes met beleggen.

Directeur Frank Haarman 

Beursman BV

Smederijstraat 2

Breda