Think Global Equity UCITS ETF

Think heeft een eigen index samengesteld met daarin 250 grote bedrijven wereldwijd. Men heeft daarbij heel goed gekeken naar de spreiding. Zo mag een werelddeel nooit meer dan 40% van het totaal uitmaken.

Nu is het gebruikte Global niet helemaal juist want men heeft alleen aandelen opgenomen uit ontwikkelde economieën uit de 3 werelddelen Europa, Azië en Noord-Amerika. Ook wat betreft sectoren heeft men een hele goede spreiding weten te bereiken.

De grootste sector is de financiële dienstverlening met meer dan 20%. Maar ook veel andere sectoren zijn met een juiste weging opgenomen. Bedrijven die onder deze ETF vallen zijn o.a. Shell, Toyota, Apple, Coca Cola en Google.

Een hele mooie ETF voor lange termijn beleggers. Think is een Nederlandse aanbieder van ETFs en deze ETF is in Nederland geregistreerd en daarom is er weinig tot geen dividendlekkage.

Wel belangrijk want doordat zoveel grote multinationals zijn opgenomen mag er een behoorlijk dividend verwacht worden. Op jaarbasis meer dan 2% normaal gesproken. Dividenduitkeringen doet men per kwartaal. Deze ETF is een fysieke ETF dus Think koopt de aandelen daadwerkelijk.

Wilt u weten wanneer ik deze Think Global Equity UCITS ETF koop en verkoop?

Bekijk gratis de koop en verkoop transacties (ouder dan 1 maand) van alle 11 geografisch bepaalde ETF's: Klik hier

Volledige prijslijst met voordeelpakketten: Klik hier

Think Global Equity UCITS ETF info:

 

Uitgever ETF: Think (60% BinckBank)

Ticker: TGET

ISIN: NL0009690221

Valuta: EURO

Beurs: Euronext Amsterdam