Dagelijkse update

Dagelijkse update alleen voor klanten met een lopend abonnement

Klant

U bent klant als u in het verleden een bestelling heeft gedaan op onze ETF- of goudmijn- of zilvermijnwebsite. Na betaling bent u klant geworden. U dient echter ook een nog lopend abonnement te hebben.

Lopend abonnement

Na inloggen komt u in uw account. In uw account staan uw bestellingen/abonnementen. Daarachter staat in de kolom status of “Bekijk” (nog lopend abonnement) of “Verlopen”. Als al uw abonnementen zijn verlopen kunt u de dagelijkse update niet meer inzien. Om in te loggen in uw account: klik hier

Nieuw wachtwoord aanvragen

Alleen klanten hebben tijdens bestelling een wachtwoord gekregen. Alleen klanten kunnen een nieuw wachtwoord aanvragen. Als u nooit klant bent geweest zal ons systeem uw e-mailadres niet herkennen. Om een nieuw wachtwoord aan te vragen: klik hier

Dagelijkse update is gratis

Het is niet mogelijk om een apart abonnement af te sluiten voor de dagelijkse update. Die dagelijkse update is gratis maar alleen voor klanten.

Geen klant wel e-mail voor dagelijkse update en weekverwachting

Dan heeft u uw e-mailadres opgegeven om een mail te ontvangen als er een nieuwe dagelijkse update of weekverwachting op onze website is geplaatst.

De weekverwachting kunt u dan nog lezen. De dagelijkse update niet. Die dagelijkse update e-mails en de mails voor de weekverwachting zitten bij ons in hetzelfde bestand. Dat is niet gescheiden. U kunt zich wel voor beiden uitschrijven.

Uitschrijven voor e-mails

Dat kunt u op 2 manieren doen. Helemaal onderaan iedere mail ziet u “inschrijving aanpassen” staan. Na daarop geklikt te hebben kunt u het vinkje bij “verwachtingen” weghalen.

U kunt zich ook volledig uitschrijven door op “uitschrijven” te klikken. In alle 2 de gevallen schrijft u zich uit voor zowel de dagelijkse update als weekverwachting e-mails.

Toch de dagelijkse update kunnen lezen

Dat kan alleen als u klant bent en een lopend abonnement heeft. De dagelijkse update is gratis voor klanten. Welk abonnement u neemt maakt niet uit. Van welke van onze 3 Nederlandstalige websites maakt ook niet uit. Hieronder de 3 prijslijsten:

Prijslijst ETF website: klik hier

Prijslijst goudmijnwebsite: klik hier

Prijslijst zilvermijnwebsite: klik hier